Autoservice voor U

Úw wensen zijn onze motivatie
 

Welkom! 

ONDERHOUD

Bij het binnenbrengen van uw auto richten we ons op het goed in kaart brengen van de technische staat van uw auto. Tijdens deze inspectie wordt er gekeken of er onderdelen onderhevig zijn aan slijtage of veroudering. Dankzij onze kennis en ervaring kan er een goede inschatting gemaakt worden wat de resterende levensduur is van deze onderdelen en zal dit met u besproken worden.

Het belangrijk om geregeld goed en doelmatig onderhoud uit te laten voeren, zodat u optimaal en veilig op pad kunt.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor kleine- & grote beurten.

 

Gaat u binnenkort op vakantie? Kom ook langs voor een vakantieCheck. Zo kunt u met een gerust hart aan uw reis beginnen!REPARATIE

Naast goed onderhoud is het soms nodig een reparatie uit te laten voeren. Hierin bieden wij u verschillende opties, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor A-merk onderdelen, maar wij kunnen ook huismerk en tweedehands onderdelen leveren. ,

 

Wij proberen uw auto te repareren op een manier die bij u past. Wilt u in tussentijd vervangend vervoer, dan bieden wij een leenfiets of leenauto aan. Wilt u liever wachten, maak dan gebruik van onze 'wachtruimte' waar we u kunnen voorzien van gratis koffie/thee en WIFI. Heeft u minder tijd? Dan komen wij u of uw auto halen en/of brengen.


APK KEURING

Naast onderhoud en eventuele reparaties moet uw auto APK gekeurd zijn.

Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Bij een algemene periodieke keuring (APK) wordt uw auto 'gekeurd' op punten die u weer veilig kunnen laten rijden, Hier wordt onder andere gekeken naar de:

- veiligheid ( Remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie.)

- Milieu (Uitstoot van uitlaatgassen en aanwezigheid van onderdelen als een roetfilter en katalysator.)

- Registratie (Kilometerstand, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof.)

Vaak kan uw auto weer goedgekeurd worden terwijl u wacht.

 
E-mailen
Bellen